O nas

Zeleni vrtovi Golob

Smo mlado energično podjetje za urejanje okolice iz Maribora, kjer se trudimo strankam ponuditi čim širši spekter storitev. Izhajamo iz vrtnarske družine z več kot 40 letno tradicijo in se vsako leto znova trudimo, da z strokovnostjokvalitetozanesljivostjoizkušnjami in predvsem prijaznostjo, uredimo vaše vrtove, skalnjake in celotno okolico hiše v skladu z vašimi željami. Pomemben dejavnik urejene okolice je tudi lepa zelenica. Zelenica potrebuje pravilno in redno oskrbo zato vam nudimo tudi svetovanje in celotno vzdrževanje le-te.

​Urejena okolica je ogledalo vsakega posameznika, ki živi v nekem okolju. Zavedati se je potrebno, da človek bolje funkcionira in se nasploh bolje počuti, če ga obkroža lepa urejena okolica. Zato je urejanje le-te pomembno opravilo. Dela lahko opravite sami, kadar pa je to iz različnih razlogov onemogočeno se lahko obrnete na nas. Ureditev vaših sanjskih vrtov ni daleč.​

Urejanje okolice izvajamo za posamezne stranke in poslovne objekte, katerim ponujamo tudi možnost letnega vzdrževanja, da bo njihova okolica čudovita skozi celotno leto.

Tisti, ki čutite posebno zadovoljstvo pri urejanju okolice, pa boste v naši spletni trgovini našli široko ponudbo najrazličnejših rastlin (grmovnice, drevesa, balkonske rastline, semena idr.), gnojil in mikoriz, okrasnih loncev in številnih drugih izdelkov, s katerimi boste ustvarili vizijo svojega sanjskega vrta.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo realizirali vaše želje in možnosti, ki jih skriva okolica vaše hiše.

Široka ponudba rastlin

Široka ponudba rastlin

Ponujamo vam različne grmovnice, drevesa, balkonske rastline, semena ter številne druge rastline.
Strokovnost in izkušnje

Strokovnost in izkušnje

Kakovostna in prijazna ureditev vrtov, skalnjakov in celotne okolice hiše ali objekta.
Letno vzdrževanje

Letno vzdrževanje

Za domače vrtove in okolice poslovnih objektov ponujamo možnost celostnega letnega vzdrževanja.
Pravilna (in redna) oskrba zelenice

Pravilna (in redna) oskrba zelenice

Ponujamo vam svetovanje in celostno vzdrževanje vaše sanjske zelenice.